Press ESC to close

Avea İle Kredi Notunu Öğrenme

Avea ile kredi notunu öğrenme işlemlerini gerçekleştirmek çok kolay. Kredi için başvuru yapmak isteyenlerin bildiği üzere bankalar kredi isteyen müşterileri için kredi notlarına göre karar vermekteler. Bildiğiniz üzere kredi notu findeks sitesi üzerinde 4 TL ücret karşılığında öğrenilmekte.Bankalardan da kredi notunu öğrenmek mümkün ama bankaların alacağı ücrete işlem ücreti miktarı da alınacak ödemeye eklendiği için findeks sitesi üzerinden sağlayacağınız alım ücretine göre daha yüksek tutarda olmakta.

Findeks sisteminin fiyatı daha uygun olmasına rağmen üyelik işlemi yapılması gerektiği için zaman almakta.Özellikle aktif bilgisayar kullanmayan banka müşterilerinin almakta zorlanacağı bir portal olabileceğin bankalar kredi notu öğrenme isteklerine yanıt vermektedirler.Aynı zamanda findeks sistemi kredi kartı ile ödeme almaktadır.Kredi kartı bulunmayan banka müşterilerinin findeks üzerinden sorgulama yapmaları mümkün değildir.

AVEA nın sunduğu bu hizmetten yararlanmak için mesajın atılması gereken servis numarası 1122 dir. Banka müşterilerinin mesajı adlarına kayıtlı cep telefonu üzerinden göndermeleri kredi notunun sorgulanması için gereken bir şarttır.”Tc kimlik numarası(boşluk)doğum yılı” formatında iletilecek mesaj tüm vergiler dahil olmak üzere 9 TL’den ücretlendirilerek faturaya yansıtılmaktadır.

Gönderilmesi gereken mesaj formatına örnek vermek gerekirse “12345678912 1984” formatında gönderilmesi sorgulamanın yapılması için yeterli olmakta.

Exit mobile version