Press ESC to close

Turkcell’den Telefon veya Tablet Almak Finansbank ile Çok Kolay!

Turkcell’den Telefon veya Tablet Almak Finansbank ile Çok Kolay! Finansbank Turkcell ile yapmış olduğu işbirliği ile yeni Akıllı Telefon ya da Tablet almak isteyenlere Sıfır Faizli ve Masrafsız Kredi kullanma imkanı sağlıyor. Finansbank Konuşturan Kredi adı ile kullanıma sunulan kredi kampanyası ile kredi kullanmak da çok kolay…

Artık akıllı telefon ya da tablet almak için kredi kartı limitinizi doldurmanıza ya da nakit ödeme yapmanıza gerek yok.. Finansbank Konuşturan Kredi ile internet üzerinden kısa bir başvuru formu doldurarak kredinize hemen başvurabiliyor ve cep telefonunuza gelecek SMS ile anında başvuru sonucunuzu öğrenebiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması halinde istediğiniz bir Turkcell İletişim Merkezi‘ne giderek akıllı telefon ya da tabletinizi anında alabiliyorsunuz.

Daha sonra siz Turkcell faturalarınızı zamanında ödedikçe Konuşturan Kredi taksitlerinizi de ödeyecek süreniz sonunda faturalarınızla birlikte kredinizi de ödeyip kapatmış olacaksınız. Finansbank Konuşturan Kredi hakkında daha ayrıntılı bilgilere Turkcell İletişim Merkezleri‘nden ya da Finansbank şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version